Publicat la: 04.11.2019. 19:47 / 686 views

REGULI NOI LA SPITALUL JUDEŢEAN. VIZITATORII TREBUIE SĂ SE LEGITIMEZE

Consiliul Judeţean Buzău a aprobat un nou regulament privind efectuarea serviciului de pază şi accesul persoanelor în Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Potrivit noilor reguli, la fel cum se întâmplă în spitalele din străinătate, vizitatorii nu mai au acces până nu prezintă documentul de identitate şi poartă echipament de protecţie.

spital judetean acces spital 2

Potrivit noului regulament, votat de consilierii judeţeni, accesul în spitalul judeţean se va face doar în anumite condiţii. Mai mult decât atât, noile reguli vor trebui respectate atât de personal, cât şi de vizitatori.

Astfel, începând de luni, accesul salariaţilor spitalului va fi permis numai pe la punctele de control- acces, care respectă circuitele funcţionale ale Spitalului, pe baza legitimaţiei de serviciu, a ecusonului sau a cardului de acces. De asemenea, accesul în spital al vizitatorilor este permis în intervalul orar 7.30 – 8.30, 15.00-16.00 şi 19.00 – 20.00, numai cu respectarea unor condiţii.

Noul regulament adoptat de Consiliul Judeţean Buzău are menirea de a creşte gradul de siguranţă în unitatea spitalicească, atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul medical. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!