Publicat la: 06.02.2019. 19:02 / 308 views

REGULAMENTE ÎNĂSPRITE ÎN COMPETIŢIILE AJF. NOILE REGLEMENTĂRI VIZEAZĂ SIGURANŢA PE ARENELE JUDEŢENE

Se va sta pe băncile tehnice numai pe bază de ID, la competiţiile de fotbal organizate de AJF. Este o masură pe care mai marii fotbalului judeţean o vor institui din retur, astfel ca pe bancile de rezerve vor sta doar jucatorii si staff-ul echipei. Mai mult, toţi jucătorii vor fi validaţi, înainte de partidă, de arbitrul de centru, tot în baza unor ID-uri speciale.

fotbalul micDin retur, fiecare component al echipelor participante în competiţiile judeţene de fotbal va fi identificat în baza unui card de identitate special. De asemenea, pe banca de rezerve vor putea lua loc doar jucătorii, delegatul şi antrenorul echipei. Tehnicienii vor trebui să prezinte o legitimaţie eliberată de forul judeţean care să ateste că au cel puţin gradul de monitor sportiv sau licenţa C. Cavalerul fluierului va putea să identifice eventuale încercări ale conducătorilor de club de a folosi jucători neeligibili.

De asemenea, niciun meci nu va putea începe, dacă echipele gazdă nu asigură asistenţă medicală şi oameni de ordine. La competiţiile din judeţ, deşi regulile nu sunt atât de drastice ca la cele organizate de FRF, asistenţii medicali trebuie să prezinte o delegare de la medicul specialist, cu viză atestată şi de OAMMR. De asemenea, nu pot asigura asistenţa medicală cadre ieşite la pensie.

Măsurile impuse de AJF au menirea de a diminua numărul de incidente nedorite la competiţiile judeţene şi de a elimina practicile neortodoxe de care uzitează unii conducători de cluburi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!