Publicat la: 02.02.2018. 19:20 / 934 views

REGULAMENTE CONTESTATE. ASOCIAŢIILE DE PROPRIETARI SUNT NEMULŢUMITE

Trei regulamente care produc efecte în comunitatea buzoiană au fost contestate. Regulamentele au fost concepute fără ca autorii lor să solicite şi opinia asociaţiilor de proprietari. Reprezentanţii acestora au trimis la Primărie şi la Instituţia Prefectului o petiţie prin care solicită anularea sau modificarea unor puncte din regulamentele aprobate de aleşii municipali.      

asociatie 2Proprietarii de apartamente din Buzău şi-au exprimat, prin intermediul asociaţiilor din care fac parte, nemulţumirile faţă de unele reguli impuse prin intermediul a trei regulamente aprobate de consilierii municipali.

Totodată, nu este agreată nici impunerea unor reguli de convieţuire în interiorul condomeniilor, care fac parte din domeniul privat.

Este vorba, în special, de spaţiile comune din blocuri, unde regulile de convieţuire sunt stabilite de comun acord de proprietarii de apartamente.

Nemulţumiri a stârnit şi oferta Primăriei de a transfera întreţinerea spaţiilor verzi către asociaţiile de proprietari.

Nemulţumiri mai sunt şi în legătură cu selectarea gunoiului menajer, cu unele articole din Regulamentul privitor la câinii de companie şi a celor comunitari dar şi la alte aspecte ale convieţuirii citadine.

Unul dintre sensurile unice din zona bulevardului Bălcescu este contestată încă, după mai multe luni de când a fost impus.

A fost concepută o petiţie care a fost trimisă atât Primăriei cât şi Instituţiei Prefectului prin care reprezentanţii celor 61.500 de persoane care fac parte din Asociaţiile de proprietari solicită schimbarea celor 3 regulamente. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!