Publicat la: 10.01.2020. 19:19 / 855 views

REGULAMENT PENTRU PROTEJAREA LOCURILOR DE JOACĂ. MONITORIZARE ATENTĂ, ÎMPOTRIVA VANDALISMULUI

În oraşul Buzău, multe dintre locurile de joacă pentru copii au fost deteriorate, chiar la puţin timp după inaugurare. Nu numai din cauza proastei folosiri, ci mai ales în urma actelor de vandalism.

apostu loc de joaca

Municipalitatea a cerut deja Poliţiei Locale o monitorizare atentă a obiectivelor, pentru a proteja pe cât posibil locurile de joacă. În caz contrar, investiţiile făcute în ultimii ani ar fi în van. Vor fi implicaţi şi cei de la Urbis, firma care montează în general mobilierul spaţiilor de joacă, pentru a remedia cât mai rapid eventualele defecţiuni.

Proiectul de hotârâre care vizează noul regulament în ceea ce priveşte locurile de joacă a fost supus votului în CLM, în luna noiembrie, şi a primit girul aleşilor locali.

La Buzău funcţionează peste 45 de locuri de joacă, multe dintre ele construite sau reamenajate în ultimii ani. Din păcate, o parte dintre ele au fost deteriorate, la scurt timp după ce au fost date în folosinţă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!