Publicat la: 12.08.2019. 19:01 / 498 views

REGULAMENT PENTRU CABLURILE DE PE STÂLPI. ÎN SCURT TIMP VOR FI ÎNGROPATE

În curând, cablurile de pe stâlpi vor dispărea. În acest sens, autoritățile locale au stabilită o întâlnire cu reprezentanții firmelor de cablu, internet și telefonie. În primă fază aceștia trebuie să întindă toate firele, iar de anul viitor vor trebui să le mute sub pământ.

cabluri stalpi buzauÎn ultima perioadă, tot mai mulți buzoieni au reclamat faptul că firele de internet, telefonie și televiziune atâtnă inestetic și chiar periculos în mai multe zone din municipiu. Pentru a rezolva această problemă, reprezentanții Primăriei au stabilit o întâlnire cu toți cei responsabili.

Mai mult decât atât, începând de anul viitor toate firmele de cablu vor trebui să introducă firele prin subteran.

Buzoienii care doresc să sesizeze o problemă în acest sens o pot face apelând numerele de telefon ale Urbis sau ale poliției locale.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!