Publicat la: 24.09.2020. 18:29 / 382 views

REGULAMENT ÎN DEZBATERE. AMATORII DE JOGGING VOR PUTEA FOLOSI TERENUL DE ATLETISM

Azi, in cadrul unei conferinte organizate chiar pe noul teren de atletism, edilii buzoieni au lansat in dezbatere publica orarul de folosire a terenului de atletism, pentru buzoienii amatori de miscare. Programul  va fi supus unei dezbateri publice, urmand a fi ulterior votat si in cadrul Consiliului Local Municipal.

stadion atletism 3Buzoienii vor beneficia de acces gratuit pe terenul de atletism situat lângă patinoar. Astazi reprezentanții municipalității au anunțat programul de folosire a complexului, atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru amatori. Pentru cei din urmă, vor exista două perioade ale zilei, dimineața, de la 5 la 8 și 20 de minute, și seara, de la 19.30 la 24. Complexul va fi dotat în scurt timp și cu o instalație de nocturnă. Accesul va fi pe bază de legitimații, eliberate de SCM Gloria Buzău.

Inaugurarea stadionului de atletism este un important pas înainte, pentru sportul buzoian.

Diferențele dintre pista proaspăt instalată și cea veche sunt uriașe. Marina Baboi, cea mai de succes sprinteră a României, a declarat că  motivul principal pentru care a plecat din Buzău a fost lipsa condițiilor de antrenament.

Programul de folosire va fi supus dezbaterii publice și votat, ulterior, în Consiliul Local Municipal. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Programul este în principiu ok, insa
    ca amatorii să alerge doar pe culoarul 8 mi se pare o…, nu pot să o calific, chiar dacă a fost copiata din altă parte! Pe scurt dacă există program pentru sportivii și pentru amatori care nu se suprapune nu vad logica ca un nr de 50-100 de amatori aleargă pe un culoar, este absurd! Accesul să se facă pe bază de legitimație,gratuit, de acord! Tinerii care se antrenează pentru instituțiile militare au nevoie și de o bară pentru tracțiuni care lipsește!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!