Publicat la: 16.10.2019. 18:24 / 1.736 views

REGLEMENTĂRI PE SPIRU HARET. UNDĂ VERDE LA SEMAFOARELE CU BUTON

Reguli noi pentru şoferii şi pietonii care circulă pe strada Spiru Haret. Două treceri de pietoni au fost desfiinţate şi a fost amplasat încă un semafor cu buton. Ar fi necesară o trecere de pietoni şi pe strada Patriei, în apropierea intersecţiei cu Spiru Haret.

spiru haret zebra 1

Comisia de securitate rutieră a municipiului Buzău a hotărât aplicarea unor noi reguli de circulaţie, atât pentru conducătorii auto, cât şi pentru pietoni, pe strada Spiru Haret, una dintre cele mai circulate din oraş.

Desfiinţarea celor două treceri de pietoni  din cauza cărora traficul auto se bloca, mai ales atunci când elevii intrau sau ieşeau de la cursuri, a fluidizat circulaţia pe această stradă.

De asemenea, amplasarea instalaţiei de semaforizare cu temporizare, a crescut siguranţa pietonilor la traversare.

Noile reglementări de circulaţie de pe strada Spiru Haret au fost puse în aplicare încă din data de 9 octombrie.

Poate că edilii, împreună cu cei de la Rutieră, se vor gândi să amplaseze o trecere de pietoni şi pe strada Patriei, în apropierea intersecţiei cu Spiru Haret.

Elevii şi ceilalţi pietoni care circulă pe această stradă nu au o trecere semnalizată în apropiere, pentru a putea traversa în siguranţă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!