Publicat la: 04.06.2020. 18:02 / 297 views

REGIM SPECIAL DE TRANSPORT, DE RUSALII. SE CIRCULĂ ÎN REGIM DE SÂMBĂTĂ

Veste bună pentru buzoienii care vor li liberi în minivacanța de Rusalii. În data de 8 iunie, chiar dacă este zi liberă pentru bugetari și alte categorii de angajați, autobuzele vor circula în regimul zilelor de sâmbătă. De asemenea, zonele vor circula normal.

trans bus autobus pensionariSocietatea de transport local anuță buzoienii că în data de 8 iunie autobuzele vor fi pe traseu. Chiar dacă cei mai mulți dintre buzoieni vor avea parte de încă o mini-vacanță, autobuzele vor circula în regimul zilelor de sâmbătă.

Mai mult decât atât, conducerea societății de transport a luat decizia ca zonele să aibă program normal de circulație, astfel încât buzoienii care lucrează să poată ajunge la locurile de muncă.

Astfel, buzoienii care doresc să circule cu autobuzul în data de luni, 8 iunie, trebuie să știe că frecvența mașinilor este mai redusă decât în celelalte zile ale sătpămânii, dar mai crescută decât în zilele de duminică.

Toate informațiile cu privire la programul de transport local sunt disponibile atât pe site-ul societății de transport, cât și la avizierele din stațiile de autobuz. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!