Publicat la: 19.07.2019. 18:16 / 570 views

REGIM DE URGENŢĂ PENTRU REPARAREA VIADUCTULUI. LUCRĂRILE DE LA GIURCA VOR FI ATRIBUITE DIRECT

O lucrare importantă de reparare a structurii din beton a Viaductului Giurca, de pe DN 10, întârzie să înceapă. Săptămâna aceasta, responsabilii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Ruiere au avut o discuţie cu şefii din Prefectura Buzău, pentru a găsi soluţii de urgentare a investiţiei. Prima licitaţie nu a fost un succes.  

viaduct 1În aceste condiţii, se aşteaptă desemnarea unui contructor pentru ca intervenţia să fie realizată în regim de urgenţă, având în vedere problemele apărute la infrastructura viaductului.

Viaductul Giurca, aflat în zona Siriu, pe DN 10 Buzău – Braşov, are o lungime de aproape 300 de metri, iar pe sensul de mers dinspre Covasna structura are de suferit, la un moment dat apărând o groapă prin care se putea vedea prăpastia.

Pentru siguranţa circulaţiei, autorităţile au impus restricţie de 3,5 tone şi desfăşurarea traficului pe un singur fir, alternativ, pe o lăţime de doar doi metri.

Reparaţiile ar costa aproape 1,5 milioane de euro. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!