Publicat la: 29.08.2017. 17:52 / 857 views

REDUCERI DE PERSONAL LA COMPANIA DE APĂ? ANALIZĂ DUPĂ ELIMINAREA TAXEI PE APA METEORICĂ

Compania de Apă ar putea renunţa la mai mulţi angajaţi după ce nu va mai percepe taxa pe apa meteorică pentru populaţie şi va reduce facturile cu 30% pentru firme. Conducerea operatorului regional va face o analiză a impactului financiar pe care îl va avea măsura decisă în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008.

tescaruSăptămâna trecută, ADI Buzău 2008 a decis să îi scutească pe buzoieni şi râmniceni de plata serviciului de evacuare meteo, iar pentru agenţii economici taxa să fie redusă cu 30%. O decizie care văduveşte operatorul regional de apă şi canal de sume importante. În aceste condiţii, managerii Companiei de Apă se gândesc deja la eventuale reduceri de personal. Măsurile vor fi luate după efectuarea unei studiu de impact financiar.

Pentru a intra în vigoare, cele două măsuri legate de taxa pe apa meteorică trebuie asumate şi votate de consiliile locale din Buzău şi Râmnicu Sărat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!