Publicat la: 30.08.2018. 18:24 / 554 views

REDESCHIDERE FĂRĂ TĂIERI DE PANGLICI. PODUL DE LA MĂRĂCINENI, REDAT TRAFICULUI

Claxoane şi flashuri, în semn de bucurie. Aşa s-au manifestat, noaptea trecută, primii şoferi care au trecut peste podul de la Mărăcineni, dinspre Moldova către Buzău. Constructorul însărcinat cu reabilitarea obiectivului s-a ţinut de promisiune şi a ridicat barierele chiar cu câteva minute înainte de miezul nopţii.

deschidere pod 4Primele maşini au trecut podul de la Mărăcineni, dinspre Moldova către Buzău, cu câteva minute înainte de ora douăsprezece. Ridicarea barierelor a fost salutată de mai toţi conducătorii auto nocturni, cu claxoane şi flashuri. Azi dimineaţă, autorităţile au anunţat oficial, în cadrul unei conferinţe de presă, redeschiderea obiectivului. Atât prefectul cât şi preşedintele Consiliului Judeţean au mulţumit poliţiei rutiere pentru implicare, dar şi cetăţenilor, pentru răbdarea de care au dat dovadă.

La primăvară, Compania Naţională de Administrare a Infratructurii Rutiere va demara lucrări la cealaltă bandă a podului. De această dată, însă, circulaţia nu va mai fi oprită.

Podul de la Mărăcineni a fost închis la începutul lunii mai, pentru reparaţii. Timp de patru luni, traficul a fost un calvar, atât pentru navetişti cât şi pentru şoferii care tranzitau oraşul din şi înspre Moldova. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!