Publicat la: 13.09.2018. 18:13 / 467 views

RECTIFICARE URGENTĂ, PENTRU A DA STARTUL LUCRĂRILOR LA “EMINESCU”

Proiectul privind reabilitarea clădirii Colegiului Naţional Mihai Eminescu” va avea costuri mai mici cu câteva sute de mii de lei. Acest lucru a rezultat după o actualizare a devizului general al obiectivului de investiţii. A fost şi motivul pentru care noua sumă a fost aprobată în regim de urgenţă, în Consiliul Local Municipal.

eminescuA fost necesară o nouă hotărâre a miniparlamentului local cu privire la reabilitarea imobilului de pe Independenţei. Proiectul a fost supus la vot, în şedinţa de îndată de ieri, după ce s-a stabilit că valoarea investiţiei este mai mică cu câteva sute de mii de lei faţă de finanţarea stabilită iniţial. Decizia adoptată ieri trebuie să ajungă la Ministerul Dezvoltării, astfel încât lucrările să înceapă cât mai curând.  

Lucrările de reabilitare vor fi efectuate de o firmă din Capitală. Primăria municipiului Buzău urmează să suporte aproape un milion de lei din suma totală a proiectului estimat la 24,3 milioane de lei şi aprobat de Ministerul Dezvoltării. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>