Publicat la: 01.08.2019. 18:25 / 444 views

RECTIFICARE PENTRU TRANS BUS ŞI GLORIA. SE VOR ALOCA PESTE 5,7 MILIOANE DE LEI

Săptămâna aceasta, Consiliul Local Municipal a aprobat o nouă rectificare bugetară. În raportul de suplimentare a alocărilor bugetare se precizează că se majorează subvenţia acordată societăţii de transport în comun, cu suma de 1.150.000 de lei.

autobuz 5Până la sfârşitul lunii iunie, Trans Bus a utilizat deja 75% din sprijinul financiar acordat de Primărie.

Tot pentru firma de transport  a municipalităţii s-a aprobat majorarea sumelor necesare achiziţionării sistemului de e-ticketing. Pentru implementarea taxării călătoriilor cu ajutorul biletelor electronice a mai fost alocată suma de 1.250.000 de lei.

Potrivit aceluiaşi proiect, şi clubul Gloria va beneficia de sume mai mari faţă de cele stabilite iniţial. Va fi o suplimentare cu 3,3 milioane de lei, din care peste un milion este destinat achiziţiei de mijloace fixe iar peste 2,2 milioane vor fi pentru acoperirea cheltuielilor de funcţionare.

Bugetul de venituri al Primăriei, pe anul 2019, a fost estimat la aproape 260 de milioane de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!