Publicat la: 13.08.2020. 18:24 / 497 views

RECORD NEGATIV: 48 DE CAZURI NOI, ÎNTR-O ZI. ÎNCĂ TREI DECESE ANUNȚATE DE DSP BUZĂU

Record negativ de îmbolnăviri anunțate în județul Buzău, în ultimele 24 de ore. Nu mai puțin de 48 de cazuri noi au fost raportate de autoritățile din sănătate. Este cel mai mare număr de confirmări înregistrate într-o singură zi, la Buzău, de la începutul pandemiei.

covid mort 2Tot în ultimele 24 de ore, Direcția de Sănătate Publică Buzău a mai înregistrat trei decese din rândul pacienților infectați cu SARS-COV2. Unul dintre cazuri provine de la azilul de bătrâni de la Costești. Celelalte două au fost declarate la Spitalul Județean de Urgență și la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport de Covid.

Între timp, la Buzău a mai apărut un focar de coronavirus, declarat la o fabrică din Zona Industrială.

De asemenea, încă un angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă Buzău a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce ieri a fost confirmat primul caz de la ITM. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!