Publicat la: 08.08.2017. 18:11 / 301 views

RECORD LA ŞTRAND. 1300 DE BUZOIENI, NUMAI DUMINICĂ

salvamarRecord, la ştrandul public, din Parcul Tineretului. Buzoienii au fost alungaţi din case de caniculă şi s-au refugiat să se recorească în bazine. Administratorii complexului spun că afluenţă aşa de mare n-au mai văzut de ani buni. Numai duminică, bazinele din Parcul Tineretului au fost vizitate de 1300 de buzoieni. Numărul mare de clienţi se datorează şi faptului că tarifele percepute la intrare sunt neschimbate de ani buni. Un adult trebuie să achite 7 lei, în timp ce un copil – 3 lei.

Recent, la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică, administraţia ştrandului a decis şi schimbarea tratamentului apei. Sunt folosite substanţe mai sigure pentru tratarea apei şi soluţii de reglare a PH-ului.

Comparativ cu ştrandul, preţul unui bilet la o piscină privată porneşte de la 10 lei dar poate ajunge, în week-end şi la 15 lei. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>