Publicat la: 01.07.2020. 18:30 / 457 views

RECORD DE CONTESTAȚII, LA BACALAUREAT. PESTE O MIE DE SOLICITĂRI DE RECORECTARE

Situație fără precedent în istoria examenului de bacalaureat, la Buzău. A fost record de contestații depuse, ieri și astăzi, de către absolvenții nemulțumiți de notele primite. Cele mai multe solicitări de reevaluare a lucrărilor sunt la proba de limba și literatura română.

bac 2020După premiera celui mai slab procent de promovare din ultimii ani, la Buzău avem de-a face și cu o situație fără precedent: numărul record de contestații depuse de candidații care au considerat că tezele lor au fost subevaluate.

Astfel, în urma centralizării cererilor depuse ieri și azi de absolvenții buzoieni, din județul Buzău vor fi recorectate 1087 de lucrări.

Rezultatele finale după contestații vor fi afișate duminică, 5 iulie.

La nivelul județului Buzău, procentul de promovare de la prima sesiune a examenului de bacalaureat este de 66,76%, însemnând 1.930 de tineri care au avut medii de trecere. În schimb, aproape o mie de candidați au picat examenul de maturitate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!