Publicat la: 09.07.2019. 18:28 / 800 views

RECORD DE CONTESTAŢII LA BACALAUREAT. PESTE 800 DE CERERI DE RECORECTARE

Record de contestaţii la examenul de bacalaureat. După afişarea mediilor, ieri, peste 800 de absolvenţi de liceu din judeţ au solicitat reevaluarea tezelor, cele mai multe cereri fiind pentru lucrările de la proba de limbă şi literatură română, urmate de istorie.

rezultate bac 3După valul de nemulţumiri cu privire la dificultatea mai mare a subiectelor de matematică de la liceele tehnologice, comparativ cu profilul real de la liceele teoretice, era de aşteptat un număr considerabil de contestaţii la această disciplină. Cu toate acestea, doar câteve zeci de lucrări vor fi reevaluate.

Tezele care fac obiectul contestaţiilor vor fi recorectate într-un alt judeţ. Pe de altă parte, Buzăul este centru regional de reevaluare. 6.000 de lucrări din şapte judeţe vor fi reanalizate de profesorii buzoieni.

Înainte de contestaţii, procentul mediilor peste 6 la Buzău este de aproape 73%. Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat vor fi afişate sâmbătă, 13 iulie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!