Publicat la: 05.11.2020. 19:30 / 660 views

RECORD ABSOLUT DE ÎMBOLNĂVIRI COVID! ORAȘUL BUZĂU, RATĂ PESTE 3 LA MIA DE LOCUITORI

Astăzi, autoritățile buzoiene din sănătate anunță un record absolut de îmbolnăviri de COVID înregistrate într-o singură zi, la nivelul județului. Aproape o sută de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, în ultimele 24 de ore. Între timp, municipiul Buzău a depășit rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori. Urmează să fie luate decizii în consecință.

ambulante 3Ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus de la începutul pandemiei. Astăzi, Direcția de Sănătate Publică a anunțat un record absolut de noi infectări la nivelul județului.

Multe dintre noile cazuri sunt din municipiul Buzău, astfel că orașul a depășit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori, fapt care atrage impunerea scenariului roșu. Autoritățile din sănătate analizează situația și urmează să vină mâine cu un set de măsuri în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Astăzi, Consiliul de Administrație al Inspectoratul Școlar Județean a propus închiderea tuturor unităților de învățământ din municipiul Buzău. Urmează să se ia o decizie și în acest sens.

Pe de altă parte, scenariul roșu pentru oraș ar mai însemna, printre altele, purtarea obligatorie a măștii de protecție pe stradă, închiderea restaurantelor și a barurilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!