Publicat la: 14.09.2018. 18:19 / 1.021 views

REABILITARE PE INTRAREA IAZULUI. RIVERANII VOR BENEFICIA DE CONDIŢII CIVILIZATE DE ACCES

De mai mulţi ani, cei 300 de locuitori din fostele cămine ale Filaturii solicită Primăriei să reabiliteze căile de acces din zonă. Anul acesta, străzile Intrarea Iazului şi Simina au fost incluse în proiectul de asfaltare a 43 de drumuri de pământ din municipiu. Lucrările de pregătire pentru asfaltare au început deja şi se află în plină desfăşurare.      

iazului lucrari 2Campania de asfaltare a drumurilor de pământ din municipiul Buzău continuă să se desfăşoare conform contractelor încheiate între Primărie şi constructor.

Săptămâna aceasta au fost demarate şi lucrările de pregătire pentru asfaltare a străzilor Intrarea Iazului şi Simina.

Acestea asigură accesul la fostele blocuri de nefamilişti ale Filaturii, considerată de Primărie ca o zonă destul de sensibilă.

Locatarii din blocurile de cămine, dar şi cei care locuiesc la casele din zonă, au solicitat în mod repetat, de-a lungul anilor, să fie rebilitate cele două străzi.

Abia anul acesta, Primăria le-a introdus în grupul celor 43 de drumuri de pământ care vor fi reabilitate şi asfaltate în întregime.

Străzile Intrarea Iazului şi Simina ar putea fi gata în această toamnă, cu condiţia ca ploile să nu împiedice planurile constructorului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!