Publicat la: 18.11.2020. 19:36 / 267 views

REABILITARE PARȚIALĂ. LA BLOCURILE INTEGRAL A FOST ASFALTATĂ DOAR ALEEA PRINCIPALĂ

Locatarii din microcartierul Integral beneficiază de o alee centrală, proaspăt asfaltată. După ce va prelua și celelalte alei și parcări, Primăria va continua reabilitările din fonduri proprii. Se poartă negocieri și pentru preluarea unor parcări private, cumpărate de proprietarii lor cu mulți ani în urmă.

asfalt alee ductil 2 asfalt alee ductil 3

Aleea principală din microcartierul ridicat de societatea Integral, cu multă vreme în urmă, a fost asfaltată pentru prima dată de la construirea ei.

Deja au avut loc primele discuții iar societatea Integral a depus la Primărie un certificat de urbanism pentru demararea procedurilor  de evaluare, pentru ca Municipalitatea să poată prelua și celelalte alei, parcări și spații verzi, pentru a le reabilita.

Numai că, mai există un impediment, a cărui rezolvare este încă incertă.

În cazul în care situația va fi rezolvată prin donații sau prin achitarea sumelor plătite inițial de proprietarii lor, terenurile private vor fi preluate și transformate în parcări de reședință. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!