Publicat la: 10.10.2019. 18:51 / 1.152 views

REABILITARE CU VIETNAMEZI ŞI INDIENI, LA EMINESCU. DIN IUNIE, CONSTRUCTORUL A LUCRAT ÎNCONTINUU

O echipă de muncitori vietnamezi și indieni va lucra la reabilitarea clădirii Colegiului Național “Mihai Eminescu”. Din iunie, când a fost organizat șantierul, s-a lucrat aproape fără întrerupere. La sfârșitul acestei luni, forța de muncă din străinătate va fi mobilizată pentru execuția lucrărilor din interior.

eminescu 4 eminescu 1

Clădirea Colegiului Național “Mihai Eminescu” Buzău, de pe strada Independenței, s-a transformat într-un veritabil șantier. Schimbările se văd deja, după primele intervenții, mai ales la partea de interior a monumentului istoric.

Peste 350 de tone de moloz au fost scoase din sălile de clasă și de pe holurile unității. Pentru continuarea într-un ritm mai alert a lucrărilor, constructorul, o companie din București, va angaja mână de lucru din străinătate. Spre sfârșitul lunii, mai mulți vietnamezi și indieni vor munci în clădire.

În fostul laborator de informatică al liceului au fost amenajate dormitoare, vestiare și o bucătărie pentru muncitorii străini.

Proiectul de reabilitare a clădirii Colegiului Eminescu este finanțat din fonduri guvernamentale, cu aproape 6 milioane de euro. Lucrările ar urma să se finalizeze în primăvara anului 2021. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!