Publicat la: 24.03.2020. 20:13 / 721 views

RAZII DE NOAPTE. FORȚELE DE ORDINE, MOBILIZARE IMPRESIONANTĂ

Începând de mâine, recomandările devin obligații cu privire la restricțiile de circulație a persoanelor, a anunțat președintele Klaus Iohannis. Azi-noapte, forțele de ordine buzoiene au fost mobilizate pentru a verifica dacă este respectată prima ordonanță militară.

legitimare 1Imediat după 22:00, oră la care au intrat în vigoare restricțiile de circulație din ordonanța militară, impresionante forțe de ordine au început să patruleze și să organizeze filtre în orașul Buzău.

Polițiștii de la Rutier, însoțiți de colegii mascați și de jandarmi, au oprit toate autoturismele aflate în trafic, pentru a verifica dacă ocupanții mașinilor își justificau prezența la acea oră.

Mulți dintre conducătorii auto trași pe dreapta aveau la ei declarații pe proprie răspundere privind scopul justificat al deplasării, dar au fost și câteva cazuri în care unii nu aveau niciun act la ei, fiind obligați de poliție să completeze declarațiile tip, pe proprie răspundere, cu privire la motivul prezenței lor pe șosele, după ora 22:00.

Au existat și cazuri de șoferi surprinși că au revenit din zone galbene de risc, de peste hotare, fiind obligați să declare, pe propria răspundere, că vor merge în izolare la domiciliu.

Filtre rutiere și patrule au fost mobilizate și la ieșirile din oraș.

Poliția a dat amenzi în toate cazurile de abateri grave de la ordonanța militară. La acțiunile din municipiu au fost angrenați și polițiști locali, aflați în subordinea IPJ, pe perioada stării de urgență. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!