Publicat la: 06.01.2017. 18:52 / 986 views

RAZIE LA BAZAR ŞI PIAŢA CRÂNG. S-A VERIFICAT LEGALITATEA COMERŢULUI

Poliţiştii locali au descins în Piaţa Crâng şi în Bazar pentru a verifica legalitatea în care se desfăşoară actele de comerţ acolo. Nu mică le-a fost mirarea când au descoperit că pentru marfa scoasă la vânzare în multe dintre situaţii nu existau documente, iar multe dintre produse nu aveau preţurile afişate. Marfa descoperită în neregulă a fost confiscată, iar administratorii a 6 firme au fost amendaţi.

bazar-2Poliţiştii locali au luat la verificat societăţile din zonele Bazar şi Piaţa Crâng, unde se comercializează diferite ustensile. Poliţiştii locali au descoperit că pentru mare parte din marfa scoasă la vânzare, administratorii societăţilor nu deţineau documente, iar preţurile nu erau afişate.

Poliţiştii locali i-au amendat pe administratorii societăţilor prinşi pe picior greşit, iar marfa, printre care drujbe, digerite motoare, butelii şi alte ustensile, a fost confiscată.

Seria acţiunilor de acest gen va continua şi în perioada următoare, dau asigurări poliţiştii locali. (Mirela Copariu)

Exista 3 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Severin Voicu spune:

    Bravo domnilor, bravo voua, sa o ținti tot asa, felicitari, meritați toată lauda.

  2. Sunt plăcut impresionat de realizările poliției locale, din câte am observat din știrile prezentate de Mass-media locală, aceasta categorie de funcționari, daca pana mai ieri erau blamați, iar moi cetățenii acestui oraș ii caracterizam intr-un anume fel, acum pot spune ca acesti oameni chiar isi fac datoria si nu doar ca o spun ei dar si o demonstrează. Felicitări domnilor!

  3. Ilie Marius spune:

    Extraordinar, felicitări poliției locale, nimeni nu a avut vreodată curajul sa se ia de aceasta categorie de comercianți. Bravo lor, felicitări!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>