Publicat la: 07.03.2019. 19:15 / 868 views

RAUL FLORESCU, PREZENTAT LA ALDE. FOSTUL LIBERAL VA RĂSPUNDE ŞI DE ZONA RÂMNICULUI

aldeLa o săptămână după ce şi-a anunţat demisia din PNL şi din funcţia de consilier judeţean, Raul Florescu a fost prezentat, astăzi, de conducerea partidului, ca proaspăt membru al ALDE.

Senatorul Dorin Bădulescu, care a condus PNL la un moment dat, este cel care l-ar fi convins pe fostul consilier judeţean să intre în ALDE, făcând şi o dezvăluire: Raul Florescu i-a ajutat pe Bădulescu şi Mocanu, în campania pentru alegerile parlamentare din 2016.

Raul Florescu a reamintit că a părăsit PNL pentru că s-a simţit marginalizat în ultimii doi ani, acuzând atitudinea conducerii filialei judeţene. Le-a cerut şi altor liberali nemulţumiţi să i se alăture.   

Florescu se va ocupa în special de zona Râmnicului şi nu ar fi exclusă o candidatură la fotoliul de primar al municipiului Râmnicu Sărat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!