Publicat la: 28.02.2019. 19:19 / 1.233 views

RAUL FLORESCU A DEMISIONAT DIN C.J. ŞI P.N.L. NEMULŢUMIT DE LIBERALI, VA MERGE LA ALT PARTID

florescuSurpriză, astăzi, la finalul şedinţei Consiliului Judeţean. Raul Florescu şi-a anunţat demisia din funcţia de ales judeţean, dar şi din PNL. Gestul său l-a luat prin suprindere şi pe şeful Consiliului Judeţean. 

După şedinţă, Raul Florescu a precizat că principalul motiv al demisiei este legat de politica lipsită de incisivitate a partidului de opoziţie pe care l-a părăsit astăzi.

Florescu a mai spus că se va alătura unui alt proiect politic, refuzând să menţioneze formaţiunea pe care deja a ales-o. Surse din mediul politic, însă, îl plasează pe Florescu în barca ALDE.

Raul Florescu a activat în Consiliul Judeţean în ultimii şapte ani iar în primul mandat a deţinut şi funcţia de lider de grup al PNL, fiind la un moment dat cea mai puternică voce a opoziţiei. De ceva vreme, era pe lista neagră a conducerii liberale buzoiene. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!