Publicat la: 08.12.2020. 19:38 / 480 views

RATA DE INFECTARE, ÎN SCĂDERE, CHIAR DACĂ SUNT ZECI DE CAZURI NOI, LA BUZĂU

Rata de infectare cu COVID de la nivelul județului Buzău este în continuă scădere. Astăzi au fost anunțate zeci de îmbolnăviri și un deces în rândul pacienților confirmați cu coronavirus.

dsp 2Aproape trei sute de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în ultimele patru zile, în județul Buzău. Cu toate acestea, nu mai avem de-a face cu o evoluție similară celei de acum două săptămâni, iar rata de infectare la nivelul județului este în scădere, ajungând la 2 cazuri de COVID la mia de locuitori.

În raportarea de azi a Direcției de Sănătate Publică sunt trecute zeci de noi îmbolnăviri. A fost înregistrat și un deces.

Bilanțul de la începutul pandemiei a ajuns la peste 7000 de cazuri de coronavirus, în județul Buzău. Autoritățile din sănătate vorbesc despre aproape 5900 de persoane vindecate și 184 de decese. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!