Publicat la: 17.01.2019. 19:13 / 1.593 views

RĂSPLATĂ PENTRU CEI MAI BUNI ELEVI DE LA LICEUL TEHNIC. PRACTICĂ ÎN MADEIRA, LA CEL MAI BUN RESTAURANT

Este un lucru ştiut deja că elevii Liceului Tehnic efectuează stagiul de practică din clasa a X-a în Portugalia. De anul acesta, însă, cei mai buni elevi vor face 3 săptămâni de practică în Madeira, într-unul dintre cele mai bune restaurante. Sâmbătă va avea loc plecarea primilor 7 elevi, iar emoţiile sunt foarte mari.

harabagiuAşa cum se obişnuieşte deja de câţiva ani, şi în acest an, în mai multe fluxuri, 86 de elevi de la Liceul Tehnic vor efectua stagii de pregătire practică în Portugalia graţie unui proiect pe fonduri europene accesat de cadrele didactice de la Liceul Tehnic. Primul flux de 7 elevi însoţiţi de 2 profesori va pleca sâmbătă în Madeira, unde stagiul de practică se va desfăşura într-un restaurant renumit.

Şansa ca la 16 ani să ajungă într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa, să facă practică într-unul dintre cele mai bune restaurante şi să aibă şi aproximativ 800 de euro în buzunar le-a fost oferită elevilor graţie implementării unui proiect pe fonduri europene. Profesorii implicaţi au organizat timpul în aşa fel încât elevii să se poată bucura şi de vizite culturale.

Elevii care vor pleca vor avea în buzunar aproximativ 800 de euro, iar selecţia lor s-a făcut pe baza rezultatelor şcolare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!