Publicat la: 20.04.2018. 18:19 / 1.149 views

RĂSADURILE, LA MARE CĂUTARE. TOMATELE, CELE MAI SOLICITATE

Forfotă mare în aceste zile la Staţiunea de Cercetare Legumicolă. Legumicultorii din întreaga ţară vin să cumpere răsaduri, ori seminţe, fără teama că se vor păcăli în privinţa calităţii. Cele mai solicitate sunt tomatele, dar şi plantele rare, cum ar fi castravetele pentru diabet.

rasaduri 1În această perioadă, la Staţiunea de Cercetare Legumicolă este aglomeraţie mare. Legumicultorii iau cu asalt Experimentala în căutare de răsaduri. Aici au garanţia calităţii, şi mai primesc şi sfaturi cu privire la tratamentele pe care trebuie să le aplice.

Cele mai solicitate în această perioadă sunt tomatele, însă cereri mari sunt şi pentru alte legume, sau pentru speciile aclimatizate de curând în ţara noastră.

Potrivit specialiştilor, în această perioadă răsadurile care sunt preluate de la Staţiunea de Cercetare ajung în sere şi solarii. Abia după data de 5 mai, dacă vremea o va permite, vor putea fi plantate în câmp sau în brazde. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!