Publicat la: 14.05.2019. 18:14 / 752 views

RAREŞ BOGDAN: “SCORUL NOSTRU VA FI MULT MAI BUN!”. PRIMUL PE LISTA PNL, IMPRESIONAT DE BUZOIENI

„Locomotiva” de pe lista PNL pentru europarlamentare, jurnalistul Rareş Bogdan, nu a participat la vizita din Piaţa Centrală, dar s-a alăturat liderilor liberali la o conferinţă de presă. În drum spre sediul PNL, a avut ocazia să stea de vorbă cu mai mulţi buzoieni şi a rămas impresionat de reacţiile trecătorilor.

rares bogdanCandidaţii veniţi la Buzău au prezentat câteva dintre realizările europarlamentarilor liberali şi o parte din obiectivele PNL pentru Parlamentul European.

Cap de listă PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan şi-a făcut apariţia în sediul de la Buzău, în timpul conferinţei de presă. A motivat că a fost oprit pe stradă de mai mulţi buzoieni.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a făcut un apel către buzoieni să voteze şi la Referendumul pe Justiţie, convocat de şeful statului tot în ziua alegerilor europarlamentare.

Vizita de la Buzău a candidaţilor la europarlamentare şi a liderilor liberali s-a încheiat cu o întâlnire cu membri şi simpatizanţi PNL, la Sala Mare a Consiliului Judeţean. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!