Publicat la: 27.02.2020. 20:01 / 652 views

RAREŞ BOGDAN, FURIOS DUPĂ PLECAREA LUI IONESCU. MESAJ PENTRU PNL BUZĂU: “FĂRĂ COMPROMISURI CU PSD!”

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, le transmite liberalilor buzoieni un mesaj ferm, după ce consilierul Constantin Ionescu şi-a dat demisia din partid. Ionescu era liderul organizaţiei municipale a PNL, dar a ales să se înscrie în PRO România, nemulţumit că a fost tergiversată candidatura sa la Primărie. Într-o declaraţie acordată Agora Buzău, Rareş Bogdan a avut o reacţie acidă.

bebeLa începutul acestei săptămâni, după înscrierea în PRO România, fostul liberal Constantin Ionescu a anunţat, la Campus TV, motivele pentru care a plecat din PNL şi că va candida pentru fotoliul de primar.

Contactat de jurnaliştii Agora Buzău, Rareş Bogdan a declarat că regretă demisia lui Constantin Ionescu şi le-a transmis liberalilor buzoieni să nu aibă compromisuri cu PSD atunci când vor stabili candidatul pentru Palatul Comunal.  

“E un moment al unităţii, nu al dezbinării. Îi rog pe toţi de la Buzău să înţeleagă extrem de clar că duşmanul nostru şi al românilor de bună credinţă este PSD! Fără compromisuri cu PSD…, a declarat Rareş Bogdan pentru Agora Buzău.

După plecarea lui Constantin Ionescu, cel mai vehiculat nume pentru o candidatură la funcţia de primar, din partea PNL, este al lui Andrei Neder, fost viceprimar al oraşului Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!