Publicat la: 19.06.2019. 18:27 / 1.009 views

RĂNIT GRAV, DUPĂ CE S-A RĂSTURNAT CU MAŞINA. ACCIDENTUL S-A PRODUS PE ŞOSEAUA DE CENTURĂ

Accident grav pe şoseaua de centură a municipiului Buzău. Un bucureştean a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a răsturnat cu maşina pe câmp. Este posibil ca, pe fondul vitezei excesive într-o curbă, să fi pierdut controlul autoturismului din cauza unei gropi de pe acostament.

rasturnareLa scurt după accident, o ambulanţă l-a preluat de urgenţă pe şoferul în vârstă de 63 de ani. El a fost găsit în afara maşinii răsturnate pe câmp. Potrivit Poliţiei, conducătorul nu purta centura de siguranţă. Bucureşteanul a pierdut controlul autoturismului într-o curbă prevăzută cu separatoare.

Din cercetările poliţiştilor se va stabili dacă dinamica accidentului a fost influenţată şi de starea carosabilului. În cauză s-a întocmit un dosar penal. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!