Publicat la: 17.01.2019. 19:15 / 542 views

RĂMÂNE CU NOTA 2 LA PURTARE. SINGURA ŞANSĂ, ÎN SALA DE JUDECATĂ

Elevul sancţionat de consiliul profesoral de la Hasdeu cu nota 2 la purtare, după un conflict cu un cadru didactic, rămâne cu aceeaşi pedeapsă. Consiliul de Administraţie al celui mai titrat liceu buzoian i-a respins contestaţia. Tânărul mai are o şansă, dacă se va adresa instanţei de judecată.

elev hasdeuÎntrunit ieri, Consiliul de Administraţie al Colegiului Naţional “B.P.Hasdeu” a decis respingerea contestaţiei depuse de elevul Andrei Voicu, în urma conflictului fără precedent iscat cu profesoara de desen Alina Barbu.

Pentru a nu rămâne repetent, tânărul din clasa a XI-a va fi nevoit să obţină nota 10 în semestrul II. Sancţiunea mai poate fi atacată în instanţă.

Reamintim că, după ce cadrul didactic i-a pus nota 3 la desen, elevul a postat pe facebook, într-un grup închis, un videoclip mai vechi, filmat pe vremea când  profesoara era membră a unei trupe etno. Elevul a scris în postare că ar trebui să i se găsească profesoarei ”un băiat de care să se lipească”, catalogând-o “struţo-cămilă”. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!