Publicat la: 21.05.2019. 17:56 / 480 views

RĂFUIALĂ ÎNTRE CLANURI, ZIUA-N AMIAZA MARE. BĂRBAT SNOPIT ÎN BĂTAIE DE MAI MULŢI INDIVIZI

Răfuială între clanuri, ziua-n amiaza mare, în oraşul Buzău. Un bărbat a fost snopit în bătaie de mai mulţi indivizi. Incidentul a început pe stradă şi a continuat într-un local de pe bulevardul Unirii, în apropiere de sediul ACR. După ce l-au lovit pe bărbat cu bâtele, atacatorii au fugit. Victima a fost internată în spital.

bataie 1Ieri, la orele dimineţii, trecătorii au fost martorii unei agresiuni în plină stradă, pe bulevardul Unirii, în zona sediului ACR. Înarmaţi cu bâte, patru indivizi au coborât dintr-o maşină şi au început să lovească un bărbat. Acesta a vrut să scape şi s-a refugiat într-un local din apropiere, dar agresorii au mers după el şi au continuat să îl lovească până l-au lăsat la pământ. Atacatorii au fugit. Personalul barului a anunţat Poliţia. La câteva minute, bărbatul bătut a fost prleuat de o ambulanţă şi transportat la spital, având multiple traumatisme, mai ales la cap.

Agresorii au fost identificaţi iar Poliţia încerca astăzi să dea de urma lor.

Incidentul de ieri este o răzbunare între două clanuri, urmare a unui alt conflict violent, produs în weekend, când un bărbat a fost agresat cu un baston telescopic, în timp ce se afla într-un hotel  de la ieşire din oraş.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!