Publicat la: 18.04.2018. 18:20 / 791 views

RABLELE, ÎN VIZORUL POLIŢIŞTILOR LOCALI. PROPRIETARII, PASIBILI DE AMENDĂ

Rablele abandonate pe domeniul public sunt în vizorul poiţiştilor locali. Astfel, a fost desemnată o patrula care să aibă ca principala activitate inventarierea acestor autovehicule, iar proprietarii care nu se conformează, riscă de primească amenzi usturătoare, ce pot ajunge şi până la 2000 de lei.

rablaNefolosite de ani buni, cu cauciucurile spare, ruginite, unele chiar transformate în depozite pentru diferite mărfuri, încă mai pot fi găsite ocupând ilegal domeniul public. Este vorba despre maşinile abandonate de care proprietarii, dintr-un motiv sau sau altul, au refuzat să se despartă. Aceste maşini sunt în atenţia poliţiştilor locali.

Reprezentanţii Direcţiei de Poliţie Locală şi-au propus ca în cel mai scurt timp să elimine aceste autovehicule de pe domeniul public. În acest sens a fost creată chiar o patrulă specială care să le identifice şi să notifice proprietarii cu privire la obligaţiile pe care le au.

Reprezentanţii Direcţiei de Poliţie Locală fac un apel către cetăţenii municipiului să îi sprijine în continuare pentru identificarea vehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al municipiului, prin “Telefonul Cetăţeanului”  0238 955 sau la Dispeceratul Poliţiei Locale Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!