Publicat la: 25.09.2017. 18:15 / 1.221 views

PUNCTAJ MAXIM LA HANDBAL, DUPĂ TREI MECIURI. SCM GLORIA BUZĂU – CSM 2 BUCUREŞTI 37-30

Început de sezon în trombă, pentru elevele lui Romeo Ilie. Sâmbătă dimineaţă, în Sala Romeo Iamandi, s-a consemnat cea de-a treia victorie consecutivă în Divizia A, în faţa celor de la CSM 2 din Capitală. Buzoiencele s-au impus clar, iar săptămâna viitoare vor disputa derbyul seriei, cu Ştiinţa Bucureşti.

handbal 3Jucătoarele lui Romeo Ilie au mai bifat o victorie în Divizia A la handbal. Sâmbătă, Lipan & Co au trecut de CSM 2, echipă la care sunt rodate cele mai puțin experimentate sportive ale campioanei României. După ce la pauză au condus la șase goluri diferență, 19 la 13,  buzoiencele au intrat mai relaxate în a doua repriză, moment de care au profitat tinerele de la CSM 2. La un moment dat, tabela arăta o diferență „subțire”, de doar patru goluri în favoarea Gloriei. Impulsionate de pe margine de Romeo Ilie, fetele și-au regăsit ritmul și au reușit, în cele din urmă, să încheie meciul en-fanfare, cu un avantaj de șapte goluri pe tabelă, 37 la 30.

Pentru buzoience urmează o pauză până pe 7 octombrie, când vor disputa adevăratul derby al promovării. Gloria va întâlni, în deplasare, cea mai puternică echipă a eșalonului, Știința București. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!