Publicat la: 06.09.2018. 18:18 / 410 views

„PUITORUL” DE BORDURI. NOUL UTILAJ POATE ACOPERI PÂNĂ LA 600 DE METRI LINIARI PE ZI

Încă un utilaj achiziţionat de Urbis Serv a fost pus în funcţiune de curând. Acesta este folosit pentru montarea bordurilor, scutindu-i pe drumari de efortul ridicării acestor piese foarte grele. Noul utilaj poate plasa zilnic borduri pe o distanţă cuprinsă între 200 şi 600 de metri liniari pe zi.      

utilaj borduri 2S-a început montarea bordurilor pe tronsonul din strada Pompiliu Ştefu, aflat în pregătire pentru asfaltare.

Munca drumarilor a fost uşurată de achiziţionarea unui utilaj special, care ridică paleţii cu borduri, le transportă şi le montează la marginea trotuarelor rapid şi eficient.

Înainte de achiziţionarea utilajului, muncitorii potriveau manual bordurile grele în locaşurile lor şi treaba înainta destul de greu.

Odată cu folosirea „puitorului” de borduri, timpul de lucru se scurtează pe zi ce trece, în acelaşi ritm în care drumarii se obişnuiesc să folosească corect maşinăria.

După terminarea montării bordurilor pe ambele părţi ale drumului, în jurul datei de 10 septembrie se va trece la pregătirea pentru asfaltare a carosabilului de pe primul tronson din strada Pompiliu Ştefu.

Noul utilaj este al doilea de acest fel din ţară, conform afirmaţiei oficialilor de la Urbis şi va contribui decisiv la îndeplinirea ţelului propus de primarul Toma de a asfalta 100 de străzi buzoiene în acest an. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!