Publicat la: 30.09.2014. 20:13 / 5.188 views

PSD ŞI PPDD ÎŞI DISPUTĂ UN POST DE CONSILIER. MĂNTOIU VREA LA PSD, PPDD ÎL CERE EXCLUS DIN CJ

Liderul PP-DD, Eduard Dumitraşcu, sustine ca decizia de a-l exclude pe Mantoiu din partid s-a luat înainte de emiterea ordonantei de urgenta. Motiv pentru care PPDD a solicitat azi incetarea mandatului acestuia.

mantoiuDe partea cealaltă, consilierul a contestat în instantă decizia partidului, iar astăzi în Consiliul judetean a cerut amânarea votului în privinţa înlocuirii sale până la emiterea hotărîrii judecătoreşti. Aleşii judeţeni au votat în majoritate pentru amânarea votului de constatare a încetării mandatului de consilier. Motiv de nemulţumire pentru şeful PPDD.

Ion Măntoiu a fost susţinut astăzi la vot de către consilierii PSD, în tabăra cărora intenţionează a trece. 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!