Publicat la: 06.11.2020. 19:30 / 666 views

PSD ȘI-A LANSAT CANDIDAȚII LA PARLAMENTARE. ASTĂZI A ÎNCEPUT CAMPANIA ELECTORALĂ

În prima zi de campanie electorală, PSD Buzău și-a lansat candidații la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Evenimentul a fost organizat într-un cadru restrâns, la Sala Mare a Consiliului Județean, sub coordonarea liderului Marcel Ciolacu.

ciolacu pesedei 3

În fața unei săli în care erau doar câțiva jurnaliști, liderii PSD Buzău au fost nevoiți să organizeze o lansare restrânsă, fără fast, din cauza regulilor stricte împotriva răspândirii COVID. Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat că organizația județeană vine cu cea mai puternică echipă în bătălia pentru Parlament.

Un vector important pentru imaginea PSD Buzău a fost desemnat primarul Constantin Toma, care speră să atragă cât mai multe voturi pentru partid și la alegerile parlamentare.

Șeful Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, președinte executiv al social-democraților buzoieni, este convins că scorul din data de 6 decemebrie va da un număr la fel de mare de parlamentari PSD de Buzău.

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul buzoian Lucian Romașcanu, susține că va fi o campanie grea pentru candidați și pentru echipa de susținere, în contextul restricțiilor actuale.  

La Camera Deputaților, lista de candidați a PSD Buzău este deschisă de Marcel Ciolacu, urmat fostul europarlamentar Andi Cristea, vicepreședintele C.J., Romeo Lungu, profesorul Laurențiu Țepeluș, managerul Spitalul Județean, Claudiu Damian și viceprimarul Oana Matache.

La Senat, primele două locuri de pe lista de candiați sunt ocupate de parlamentarii Lucian Romașcanu și Liliana Sbîrnea, urmați de inspectorul școlar general adjunct Daniela Palcău.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!