Publicat la: 17.08.2020. 18:10 / 1.013 views

PSD ȘI-A DEPUS CANDIDATURILE PENTRU CLM. SURPRIZE DE ULTIMĂ ORĂ PE LISTA CONSILIERILOR

În penultima zi de înscrieri, PSD Buzău și-a depus candidaturile pentru funcția de primar și pentru posturile de consilieri locali municipali. Pe ultima sută de metri, pe lista social-democraților au apărut doi consilieri liberali, George Vlad și Nicolae Șerban. În primii 10 candidați, se regăsesc șapte tineri, dintre care trei sunt femei.

depunere candidaturi PSD 1 depunere candidaturi PSD 2  

Astăzi, la prânz, primarul Constantin Toma și viceprimarul Ionuț Aposut au mers la sediul Biroului Electoral Municipal, situat în sala de ședințe de la Palatul Comunal, unde au depus dosarele de candidaturi. În timp ce documentele erau verificate, câțiva dintre candidați au așteptat pe hol. Au apărut apoi în parcul de lângă Primărie, alături de primarul Constantin Toma, la o conferință de presă.  

Lista PSD pentru miniparlamentul local este deschisă chiar de primarul Constantin Toma, urmat de viceprimarul Ionuț Apostu. Pe locul 3 se află Oana Gheorghiu, farmacist, consilier de câteva luni, urmată de o altă tânără, Oana Matache, director de centru educațional. Pe locul 5 este medicul stomatolog Mădălina Munteanu.

Edilul-șef a anunțat și două achiziții surpriză, pe ultima sută de metri: aleșii PNL George Vlad și Nicolae Șerban au ales să treacă în barca PSD.

Printre primii zece candidați se mai află profesorul Laurențiu Țepeluș, director adjunct al Colegiului Hasdeu, actual consilier, Teodor Cojocaru, 36 de ani, inginer agronom, Cristinel Dobre, bucătar-șef, și Valentin Dragu, 28 de ani, inginer. 

Locul 10 pe listă este ocupat de seniorul Aurel Gubandru, fost director al RAM Buzău, urmat de Florin Artene, actual consilier, instructor tineret.

Foștii liberali Nicolae Șerban și George Vlad sunt pe locurile 12, respectiv 13.

Pe lista nouă, majoritatea aleșilor PSD din această legislatură nu se mai regăsesc pe locuri eligibile. Primarul Costantin Toma a declarat că se așteaptă să obțină 16 mandate de consilieri municipali. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!