Publicat la: 21.06.2019. 17:49 / 522 views

PSD ŞI-A ANALIZAT REZULTATELE PROASTE DE LA BUZĂU. LIDERII LOCALI DAU VINA PE POLITICA CENTRALĂ

Liderii PSD dau vina, în mare parte, pe politica partidului de la nivel central pentru rezultatele slabe obţinute la Buzău. Îşi asumă, însă, eşecul, recunoscând că s-au făcut greşeli inclusiv pe plan local, printr-o campanie mai puţin apropiată de electorat. 

conferinta psd 1Ieri, în cadrul Congresului Extraordinar organizat la Sala Mare a Consiliului Judeţean, conducerea PSD a făcut analiza pierderii scrutinului în oraşul Buzău şi a scorurilor cu mult sub aşteptări la nivel de judeţ.

Pe lângă critica adusă politicii partidului de la nivel naţional, liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a recunoscut că şi la Buzău s-au făcut greşeli în campania electorală.

După ce organizaţia pe care o conduce la Buzău a pierdut în faţa USR, primarul Constantin Toma a declarat că orice efort electoral a fost atenuat tot de imaginea PSD la nivel de ţară.

La nivel de judeţ, PSD a obţinut puţin peste 33%, un scor cu mult sub aşteptările liderilor organizaţiei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!