Publicat la: 10.01.2020. 19:21 / 1.282 views

PSD ÎŞI STABILEŞTE CANDIDAŢII LA LOCALE. VOR FI DESEMNAŢI PÂNĂ LA SFÂRŞITUL LUNII

Într-o conferinţă extraordinară cu sala plină, ieri, şeful Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a fost reales preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD. Peste 400 de delegaţi au votat în unanimitate.

psd 4 psd 3

Provocat şi încurajat de toţi cei care au susţinut discursuri să îşi anunţe candidatura pentru funcţia de lider al PSD la nivel central, Ciolacu a declarat că, decomadată, nu a luat o decizie, dar că va dori să facă parte din viitoarea echipă de conducere de la nivel naţional. 

La rândul său, reales pe funcţia de preşedinte executiv al PSD Buzău, şeful Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a anunţat că, până la sfârşitul acestei luni, vor fi desemnaţi candidaţii pentru alegerile locale din vară. Ținta pe judeţ va fi de 50%.

Dincolo de formalitatea şedinţei de ieri şi de mesajul de unitate pe care au dorit să îl transmită liderii PSD, au existat şi câteva momente neplăcute. De pildă, consilierul judeţean Petre Burada, în avântul său de a-l lăuda pe liderul organizaţiei, a folosit o expresie total nepotrivită, când a amintit de participarea la Revoluţie şi de victimele de la Buzău.

Una peste alta, şi Conferinţa Extraordinară a PSD a adus, ieri, mai multe indicii cu privire la faptul că Marcel Ciolacu se pregăteşte să devină, din poziţia de interimar, noul preşedinte al partidului, la nivel central. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!