Publicat la: 31.01.2020. 19:07 / 1.914 views

PSD BUZĂU ŞI-A STABILIT APROAPE TOŢI CANDIDAŢII. CU MICI EXCEPŢII, PRIMARII ÎN FUNCŢIE INTRĂ ÎN BĂTĂLIE

La Congresul Extraordinar de la începutul lunii, PSD Buzău a decis ca, până pe 31 ianuarie, să fie desemnaţi candidaţii pentru alegerile locale din acest an. Cu câteva excepţii, s-a stabilit ca primarii în funcţie să intre în bătălia electorală din iunie.

psd 4 PSD CIOLACU TOMA NEAGU

Şeful Consiliului Judeţean amână un anunţ cu privire la candidatura sa pentru un nou mandat. Petre Emanoil Neagu declară doar că va candida la alegerile locale, însă evită să precizeze şi pentru ce funcţie.

În schimb, primarul Constantin Toma este sigur că va fi candidatul PSD. Ieri, la semnarea unui contract pe fonduri europene, edilul-şef a glumit spunând că ar trebui să fie votat primar pe viaţă, pentru continuitatea investiţiilor.

În tabăra cealaltă, a liberalilor, încă nu s-a făcut un anunţ cu privire la desemnarea candidaţilor pentru alegerile locale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!