Publicat la: 06.09.2018. 18:23 / 1.188 views

PSD BUZĂU AFIŞEAZĂ UNITATE, DUPĂ ÎMPĂCARE. TENSIUNILE ÎNTRE TOMA ŞI NEAGU PAR A FI STINSE

Liderii PSD Buzău afişează împăcarea şi unitatea, într-un moment în care la Bucureşti tensiunile interne sunt din ce în ce mai mari. În urmă cu un an, preşedintele organizaţiei judeţene, Marcel Ciolacu, era nevoit să afirme că are bătăi de cap din cauza certurilor dintre primarul ConstantinToma şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu. Cel puţin declarativ, tensiunile par a fi dispărut între cei doi grei din fruntea PSD.

toma ciolacu neaguDe ieri, primarul Constantin Toma are poziţia mai întărită în PSD. Votul dat în unanimitate de cei peste 200 de delegaţi îi conferă edilului-şef mai mult confort şi pe plan politic, după doi ani în care a asigurat doar interimatul în fruntea organizaţiei municipale.

Printre altele, şedinţa de ieri a fost un prilej pentru liderul organizaţiei judeţene, Marcel Ciolacu, de a da de înţeles că a reuşit să împace cele două tabere puternice din partid. Au fost de notorietate conflictele interminabile între primarul Constantin Toma şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu. La adresa celor doi, fostul vicepremier Ciolacu a avut doar cuvinte de laudă.

Recunoscând tensiunile avute la un moment dat în interiorul partidului, şeful Consiliului Judţean, Petre Emanoil Neagu, preşedinte executiv al organizaţiei judeţene, a transmis, la rându-i, un mesaj de unitate, odată cu alegerea primarului Toma în fruntea filialei municipale.

La Conferinţa extraordinară de ieri, al doilea om din organizaţia municipală a PSD Buzău a fost ales viceprimarul Ionuţ Apostu, care va deţine funcţia de preşedinte executiv. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!