Publicat la: 27.05.2019. 18:18 / 817 views

PSD A PIERDUT ALEGERILE ÎN MUNICIPIU. A CÂŞTIGAT, ÎNSĂ, ÎN JUDEŢ

Primarul Constantin Toma şi europarlamentarul Andi Cristea au făcut declaraţii politice, la scurt timp după închiderea urnelor. Atmosfera din sediul PSD Buzău nu a fost una foarte optimistă, având în vedere rezultatul obţinut de partid la nivel naţional.

cristea tomaLiderul organizaţiei municipale PSD, primarul Constantin Toma, a fost tranşant în declaraţii, admiţând că rezultatul obţinut de social-democraţi se datorează şi imaginii proaste a Partidului Social Democrat: Bineînţeles că bănuiam încă de dimineaţă, din momentul în care am văzut o asemenea prezenţă, cea mai mare din ultimii 20 de ani, că rezultatul nu va fi favorabil PSD. Au ieşit foarte mulţi tineri la vot, mă bucur pentru treaba aceasta, şi sper ca toată clasa politică să tragă concluzii şi să răspundă la întrebarea ce facem cu această ţară, a spus Toma.

Dacă primarul Buzăului a pus degetul pe rană, europarlamentarul buzoian Andi Cristea a preferat să fie mai rezervat în declaraţii: Noi, la Buzău am făcut tot ce puteam să facem, am făcut o campanie electorală susţinută, am bătut judeţul în lung şi în lat, am fost foarte activi inclusiv în municipiu, am avut întâlniri directe cu oamenii la firul ierbii, cum se spune. Aşteptăm să vedem rezultatele finale şi, până atunci, aş fi rezervat în declaraţii”, a spus Cristea.

Partidul Social Democrat a pierdut alegerile în municipiu, dar a câştigat alegerile în judeţ. Social-democraţii au obţinut 33,4% la nivel de judeţ, dar au pierdut în municipiul Buzău în faţa alianţei USR-PLUS, la diferenţă de un procent. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!