Publicat la: 09.03.2018. 19:24 / 1.882 views

PROVOCARE PENTRU POLIŢIŞTI, ÎN POLIGONUL AUTO. CONCURS DE ÎNDEMÂNARE, DE ZIUA POLIŢIEI

Provocare pentru poliţişti, în poligonul auto de la marginea oraşului Buzău. Astăzi, ei au participat la un concurs de îndemânare. Iată cum s-au descurcat printre numeroasele obstacole şi capcane ale traseului!

poligonMai mulţi poliţişti de la diferite structuri din cadrul IPJ s-au întrecut în a dovedi reflexele la volan şi rapiditatea cu care pot parcurge un traseu plin de obstacole. De altfel, un antrenament chiar şi pentru misiunile din teren. Acţiunea a fost organizată cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Poliţiei Române.

Printre participanţi s-a numărat şi campionul en-titre al concursului, un poliţist de la Ordine Publică, cel care ne-a şi mărturisit despre ultima oară când a fost nevoit să conducă, în misiune, precum la concursul de azi.

Cei mai buni dintre poliţiştii angrenaţi în concursul de azi vor fi premiaţi de Ziua Poliţiei. (Mihai Bunăziua)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Rady spune:

    Omul este foarte bun, iubește mașinile și politia. Are permis de conducere pentru toate categoriile și a fost instructor auto.

  2. Rady spune:

    Campionul en-trite a câștigat și anul acesta.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!