Publicat la: 29.05.2017. 18:27 / 977 views

PROTESTUL PROFESORILOR. APROAPE 200 DE SINDICALIŞTI, ÎN FAŢA CASEI ALBE

Aproape 200 de profesori au protestat, astăzi, în faţa Prefecturii Buzău. Liderii de sindicat au organizat o pichetare, nemulţumiţi de efectele care ar putea să apară în timp, dacă se va aproba legea salarizării unitare, în forma actuală. O delegaţie a protestatarilor a fost primită la discuţii de către şefa de la Casa Albă.

protest prof 2La orele prânzului, aproape 200 de lideri de sindicat din unităţile şcolare din judeţ,   s-au adunat în faţa Prefecturii, nemulţumiţi de actuala formă a proiectului privind legea salarizării unitare.

Protestul s-a dorit a fi încă un semnal de alarmă al profesorilor faţă de parlamentarii care au acum în dezbatere proiectul de lege mult contestat.

Mâine şi miercuri, liderii de sindicat din ţară se vor întâlni pentru a discuta ce forme de protest ar urma să fie adoptate, dacă în Camera Deputaţilor nu se vor vota amendamentele cadrelor didactice. Miercuri, va fi pichetat şi sediul Parlamentului. 

O delegaţie din rândurile protestatarilor de astăzi a fost primită la discuţii de către şefa de la Casa Albă, Carmen Ichim, căreia i-a fost înmânată lista cu revendicările profesorilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!