Publicat la: 05.09.2017. 18:44 / 807 views

PROTESTE SIMBOLICE ÎN PRIMA ZI DE ŞCOALĂ. URMEAZĂ PICHETAREA PREFECTURII, PE 2 OCTOMBRIE

Profesorii nu vor boicota începerea anului şcolar, dar îşi vor manifesta nemulţumirile într-un mod simbolic la festivităţile organizate în prima zi. Mai mult, liderii de sindicat îşi vor citi păsurile în faţa elevilor şi părinţilor. Va urma pichetarea Prefecturii. Apoi, proteste în Capitală. Este calendarul manifestărilor sindicale stabilite la nivel naţional.

scoala Cadrele didactice nu vor dori să ştirbească din importanţa festivităţilor de început de an. De aceea au decis au decis să tragă, simbolic, un semnal de alarmă în legătură cu nerespectarea unor decizii judecătoreşti cu privire la neacordarea unor drepturi salariale. Astfel, în prima zi de şcoală, profesorii îşi vor face cunoscute doleanţele.

De la proteste simbolice, cadrele didactice vor trece la acţiuni în stradă. La începutul lunii octombrie, peste 100 de lideri de sindicat sunt aşteptaţi să picheteze sediul Prefecturii.

În funcţie de răspunsurile primite din partea autorităţilor, în urma protestelor de la nivel local şi naţional, liderii de sindicat din educaţie vor stabili dacă este necesară declanşarea grevei generale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!