Publicat la: 15.09.2020. 18:37 / 443 views

PROTEST: STOP MASCA ÎN ŞCOLI! APROAPE 150 DE BUZOIENI, ÎN PIAŢA DACIA

Prima zi de școală s-a încheiat la Buzău cu un protest organizat pe platoul din Piața Dacia și la Prefectură. Aproape 150 de mămici, tătici, însoțiți de copii, s-au adunat pentru a cere eliminarea obligativității purtării măștii în școli.

protest 1 protest 3

Chiar dacă numărul protestatarilor a fost sub așteptările organizatorilor, participanții la manifestarea de ieri seară au dorit să dea dovadă de unitate în scopul lor de a sensibiliza autoritățile.

Câțiva dintre părinți au relatat din propriile experiențe avute cu copiii, în prima zi de școală.

Ei au solicitat ca măștile de protecție să nu mai fie obligatorii pentru elevi.

Pe de altă parte, organizatorii protestului nu sunt în totalitate împotriva unor reguli de protecție din școli, ci doar nu sunt de accord cu obligațiile care i-ar putea afecta fizic și emotional pe elevi.

După aproape o oră în care au stat pe platoul din Piața Dacia, protestatarii s-au îndreptat pe bulevard către sediul Prefecturii, unde au dorit să dea un semnal de alarmă reprezentanților Guvernului din teritoriu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!