Publicat la: 22.05.2020. 17:49 / 611 views

PROTEST SPONTAN LA SĂPOCA. ANGAJAȚII AU SOLICITAT DEMISIA MANAGERULUI

Protest spontan la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, acolo unde 40 de angajați solicită demiterea actualului manager interimar, Cristina Păun.

protest sapoca2 protest sapoca1

La protest au participat  medici şi personal TESA, iar activitatea medicală şi cea de pază a pacienţilor, unii cu probleme psihice grave ori violenţi, cu condamnări, nu ar fi afectată.

Protestatarii cer ca actualul director interimar al spitalului, Cristina Păun, să fie revocat din funcţie. Angajații au reclamat o lipsă de colaborare și comunicare cu aceasta, dar și probleme penale mai vechi, directoarea având două dosare penale deschise pentru fapte comise ca angajat al acestui spital. Mai mult, se pune problema demisiei in corpore, atât a medicilor, cât și a personalului auxiliar.

Protestul de azi a fost susținut de 150 de cadre din Spitalul Săpoca. Liderii de sindicat spun că mai toți angajații instituției împărtășesc ideile celor care s-au oprit azi din lucru.

Managerul interimar Cristina Păun a transmis un document către protestatari în care îi notifică în legătură cu faptul că încalcă regulile instituite de starea de alertă şi îi somează să revină la lucru pentru a nu perturba actul medical. În replică, aceştia au transmis că nu este perturbată activitatea medicală. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!