Publicat la: 30.01.2017. 20:29 / 1.093 views

PROTEST FIRAV, LA BUZĂU. 100 DE PARTICIPANŢI, ÎN PIAŢA DACIA.

Majoritatea buzoienilor  au stat  acasă, aseară, în timpul protestelor din capitală și din marile orașe ale țării. Doar 100 de protestatari s-au strâns, în Piața Dacia, pentru a afișa sloganuri împotriva proiectelor de ordonanța de urgență privind grațierea și modificarea Codului Penal.

proteste anti gratiereProtestatarii buzoieni au sosit în Piața Dacia în jurul  18, în ciuda frigului de afară. Înarmaţi cu pancarte anti-guvern, ei au scandat împotriva proiectelor de ordonanță de urgență privind grațierea.

Oamenii erau convinși că modificarea Codurilor Penale vine mai degrabă în sprijinul politicienilor corupți. Protestul a fost unul pașnic, astfel că pe parcursul celor două ore nu s-a înregistrat niciun incident.

Manifestanții s-au declarat convinși că un referendum nu ar schimba decizia guvernanților.

Cea mai mare parte a protestatarilor buzoieni au sosit în Piața Daciei în urma mobilizării pe rețelele de socializare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!